Statii epurare Valcea

Contact vanzari si montaj statii epurare Valcea :  0768838839 | 0724292693| 0730544549

1.1

 

 

EcoColect vine in intampinarea clientilor sai din Ramnicu Valcea dar si din localitatile din Judetul Valcea, fie ca este vorba de persoane fizice cat si de persoane juridice, statii de epurare si mini statii de epurare.

Oferim servicii complete in matarie de statii de epurare fie ca este vorba de consultanta in montaj si reparatii cat si, servicii de montaj, atat in Ramnucu Valcea, cat si in judetul Valcea. De serviciile noastre beneficiaza atat persoane fizice ce pot opta pentru o mini statie de epurare, cat si persoane juridice, ce pot beneficia de servicii de tehnoligizare si retehnologizare statii de epurare .

Mentionam faptul ca nu avem locatiea in Ramnicu Valcea, in judetul Valcea asiguram livrare si montaj statii de epurare. Transportul este asigurat de firma noastra pentru curier, iar costul acestuia este sportat de noi  ( oferta valabila pentru zonele de acoperire ale firmei de transport ) .

Informatii utile despre statiile noastre de epurare:

fosaO statie de epurare este constituită din 2 compartimente, ambele în interiorul aceluiaşi rezervor, având următoarele funcţii:

  • înlăturarea materialului sedimentabil prezent în influent
  • stabilizarea anaerobică a nămolului depozitat pe fundul fosei

Randamentul depurativ este cel conform tabelelor cu „valori limită admise pentru deversarea în emisari şi canalizare”.

Fosa Imhoff este realizată din polietilenă liniară turnată rotaţional, cu următoarele caracteristici:

  • volumul util al compartimentelor adecvat raportului de L.E.
  • absolută impermeabilitate a produsului, datorită caracteristicilor polietilenei;
  • greutatea mică asigură manevrabilitatea cu minim de riscuri de rupere în timpul îngropării;
  • modalitatea de îngropare şi instalare este uşoară datorită adaptabilităţii produsului;

Statiile noastre de purare se utilizează dacă este posibil doar pentru apele fecalomenajere, excluzând apele gri provenite de la bucătării, care ar trebui preluate de un degresor. Acest lucru este necesar pentru a evita intrarea în sedimentator şi în conductele fosei a grăsimilor.

Dacă deversarea apei negre şi gri nu se poate separa este necesar controlul periodic al sedimentatorului pentru a înlătura  materialul plutitor acumulat.

Se poate face livrarea, montaj si reparatii de statii de epurare in toate orasele din Alba, dar si in localitatile invecinate acestora
Râmnicu VâlceaDrăgășaniCălimănești
BrezoiHorezuBăile Olănești
Ocnele MariBăile GovoraBăbeni
BălceștiBerbești
 

Sunati acum