despre noi

laptopuri second hand

Proiectul EcoColect aparține grupului AVA Innovative Consulting. Acest  proiect a fost creat din dorința, existentei unui loc unde clientul, consumator de servicii ecologice, sa aibă de unde sa aleagă, iar prestatorul de servicii sa poată fi găsit mai usor.

Datorita rețelei vaste de parteneri teritoriali in prezent ne putem lauda ca oferim serviciile noastre la preturi foarte bune.

Toți partenerii nostri participanți la proiect sunt firme cu o vasta experiența in domeniul in care activează. Toate serviciile oferite de noi, atât cele de vidanjare, desfundare, cât si cele de colectare de deșeuri periculoase sau cele de montaj fose septice si stații de epurare, sunt servicii făcute cu utilaje de ultima generație.

Toți partenerii nostri sunt acreditați RAR si sunt autorizați de Ministerul Mediului Înconjurător.

= ECOCOLECT CAUTA PARTENERI =

Proiectul Ecocolect a împlinit  5 an de la înființare, perioada in care a crescut foarte mult alături de clienții si partenerii săi. Inca de la început s-a dorit a fi un proiect puternic, ce a crescut foarte repede oferind avantaje atât clientilor sau cât si partenerilor ce au luat parte la acest proiect.

Dorim sa ne extindem la nivel național si din acest motiv cautam parteneri in mai multe județe din tara … clic pentru detalii …

 

 
Call Now ButtonSunati acum